Awesome Story
+Follow
Dashboard









2014
14 Feb 2014 | 00:02 | 0 comments
Assalamualaikum

Wah wah wahhhhhhh.. Long time no update this blog. Terkejut, shock and so on last update aku on 23 January 2013 ! That's early last year. Ohh aku lupa lepas tu aku busy dengan aktiviti kat sekolah, almaklumlah budak hostel katakan. Mana nak ada masa update benda alah macamni kan kan?

Berbalik kepada tajuk aku tu, tahun 2014, that's mean tahun ni aku SPM !!! Arghhhhhh macam tak caya je aku dah masuk 17 tahun. Aku rasa baru je masuk sekolah menengah, ni next year aku dah jadi ex-sekolah aku sobs. I'll miss my teachers and the important thing in my life are my bestfriends. Goshh i'll miss them alots.





Older Post